Nem kell várnod, azonnal kezdhetsz!

Online jelentkezés, befizetés!

Rólunk

0
ÉV Tapasztalat
0
Vizsgázó
0
Kategória
ZSIKLA AUTÓS ISKOLA

Több mint 20 éves képzési gyakorlat

Cégünk, a Zsikla Oktató és Szolgáltató Betéti Társaság 1993-ban alakult. Gépjárművezető képzés 1996 óta folyik. Elmondhatjuk magunkról, hogy komoly versenytársai lettünk a hasonló képzéssel foglalkozóknak, a város és a kisebb régió legnagyobb autós és motoros iskolájává váltunk. Oktatóink megbecsült ügyfélnek, partnernek tekintik a nálunk tanulni vágyókat, a vezetői engedélyre pályázókat. A sikeresen vizsgázók megelégedettsége számunkra a legfontosabb. Az autós-motoros iskola székhelyén nyugodt, zöldövezeti környezetben, kiemelkedően jó tárgyi-technikai felszereltséggel, magasan kvalifikált szakemberek segítségével készülnek fel hallgatóink. Olyan részletfizetési konstrukciókat, tanfolyami időpontokat kínálunk, amelyek révén még többen jelentkezhetnek a tanulás vagy a munkahelyi, családi elfoglaltság mellett is tanfolyamainkra. A vidéki elméleti képzéshelyek a környező településeken élők kényelmét szolgálják Ácson, Almásfüzitőn, Bábolnán, Mocsán, Nagyigmándon, Neszmélyen. A több száz jogosítvánnyal rendelkező ügyfél munkánk kiváló minőségének a bizonyítéka. Egyik kiemelt célunk, hogy minden fiatal lehetőleg még az érettségi előtt szerezzen vezetői engedélyt, hiszen ez már sokszor az adott munkahely betöltésének is a feltétele.

Egyik kiemelt célunk, hogy minden fiatal lehetőleg még az érettségi előtt szerezzen vezetői engedélyt, hiszen ez már sokszor az adott munkahely betöltésének is a feltétele.

Oktatóink megbecsült ügyfélnek, partnernek tekintik a nálunk tanulni vágyókat, a vezetői engedélyre pályázókat. A sikeresen vizsgázók megelégedettsége számunkra a legfontosabb.

Olyan részletfizetési konstrukciókat, tanfolyami időpontokat kínálunk, amelyek révén még többen jelentkezhetnek a tanulás vagy a munkahelyi, családi elfoglaltság mellett is tanfolyamainkra. A vidéki elméleti képzéshelyek a környező településeken élők kényelmét szolgálják Ácson, Almásfüzitőn, Bábolnán, Mocsán, Nagyigmándon, Neszmélyen.

ÉRTÉKELÉSEK

ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

GALÉRIA

GALÉRIÁNK

ÉRDEKLŐDÉS

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA